Vesti

Vesti

Letnji internacionalni kamp “Rezala 2014”

04. JUL 2014

Ovog leta uradite nešto sasvim drugačije! Ako tražite dobro druženje i lep provod tokom leta, prijavite se za učešće na letnjem kampu “Rezala 2014”

I ove godine, u okviru projekta "OUTDOOR In - Razvoj turizma u opštini Zubin Potok", InTER organizuje Drugi internacionalni letnji volonterski kamp za mlade: "Rezala 2014".
Letnji kamp će se organizovati na obalama jezera Gazivode u selu Rezala, opština Zubin Potok, u periodu od 25. jula do 1. avgusta 2014. godine.

Letnji kamp ima za cilj promociju i poboljšanje turističke ponude opštine Zubin Potok. Program kampa sadrži edukativni, ekološki i zabavni aspekt. Tokom trajanja kampa, mladi će imati priliku da se kroz druženje i zabavu edukuju na temu ekologije, te da konkretnim akcijama čišćenjem obale jezera Gazivode oplemene zajednicu. Pored toga, učesnici kampa će imati prilike da učestvuju u sportskim i rekreativnim aktivnostima (biciklizam, splavarenje, planinarenje, paintball…).

Pozivaju se mladi ljudi od 18 do 30 godina iz svih zemalja bivše Jugoslavije da se prijave za učešće na kampu. Smeštaj u bungalovima i hrana su obezbeđeni od strane organizatora, a putni troškovi biće nadoknađeni svim učesnicima van teritorije opštine Zubin Potok u visini autobuske karte.

Prijava za kamp traje do 20. jula 2013. godine popunjavanjem aplikacije koja se može naći na adresi:

https://docs.google.com/forms/d/1pPbX2_e58as4xRLktej3ZTniTGblrofJ7n_hxgintuI

Više informacija o projektu ili letnjem kampu možete dobiti putem e-mail adrese: letnjikamp@lokalnirazvoj.org

Kako stići do nas: http://www.ibarski-kolasin.org/info/-/62/kako-sti%C4%87i-do-nas/

Ostale vesti